Ziekenhuisbedden bejaardentehuis Mezőkeresztes

In Mezőkeresztes een klein dorpje in Hongarije staat een bejaardenhuis voor arme bejaarden mensen uit het dorp en omliggende dorpen. In juli heeft ST.E.F. een hulptransport gestuurd met daarin 20 in hoogte verstelbare ziekenhuisbedden met bijbehorende bed kastjes.

Niet alleen voor de bejaarden maar ook voor het verplegend personeel zijn deze bedden een enorme luxe.

De bedden in dit bejaardenhuis waren niet in hoogte verstelbaar en waren van een kwaliteit waar wij in Nederland niemand meer op laten liggen. Tevens zijn er ook tafels en stoelen gebracht hiermee kan de eetzaal opnieuw worden ingericht.

Daarnaast is er diverse medicinale goederen gebracht.

Dus als u incontinentiemateriaal, pleisters, verband enz. over heeft,

breng het bij ons wij zorgen ervoor dat het een goede bestemming krijgt.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0